Anbefalinger for SERP Checker Site

Vi kan finde ud af søgemaskineresultatsiden eller SERP gennem SERP-tjeksider gratis, du ved. Vi foretager dette tjek for at finde ud af, hvor meget hjemmesiden rangerer på Googles søgeside. Ved at tjekke, kan vi kende udviklingen af ​​hjemmesiden. På den måde kan vi skabe og implementere den rigtige strategi for hjemmesideudvikling.

I denne artikel vil vi give nogle anbefalinger til en SERP-tjek, som naturligvis er meget nem og gratis. Umiddelbart ser vi følgende.

Værktøjer SERP Checker

Serp Robot

Dette ene værktøj er det mest populære. Dette værktøj er meget nyttigt for begyndere til at tjekke webstedsplaceringer, fordi det er nemt at bruge, og måden at læse resultaterne på er også klar.

Hvordan du bruger det er, at du blot indtaster hjemmesidens domænenavn, vælger derefter land/land, så skal du kun indtaste de hjemmeside dansk telefonnummer søgeord du bruger og vente på resultaterne. Tjek resultater tager et stykke tid at komme ud.

Du kan også bruge SERP Robot gratis.

 

dansk telefonnummer

 

Alexa

Den næste SERP-tjek er Alexa. Disse værktøjer er også ret populære. Lidt anderledes end SERP Robot, med Alexa behøver du kun at indtaste hjemmesidens domænenavn uden at skulle indtaste hjemmesidens søgeord. Så vi behøver ikke indtaste adgangskoden manuelt, fordi Aelxa allerede har indtastet den automatisk.

Alexa vil straks analysere placeringen af ​​webstedet i henhold til de søgeord, du bruger. Du kan se rangeringen af ​​din hjemmeside i mållandet samt at du kan se rangeringen af ​​websties på globalt plan.

Du kan bruge Alexa-tjenester gratis. For mere komplette funktioner kan du dog bruge den betalte version.

SERP Checker

Det næste websted er SERP Checker. For at bruge dette værktøj behøver du kun at indtaste ét søgeord fra hjemmesiden, og så vil rangeringsresultaterne sammen med sammenligninger fra konkurrenter komme ud. Du kan få adgang til denne side på mobil- eller desktopbasis, så det er meget praktisk og nemt.

Før du bruger SERP-kontrollen, skal du dog registrere dig først. For at få adgang gratis er grænsen for at bruge denne side 5 gange om dagen. Så hvis du vil bruge det uden begrænsninger, skal du vælge betalt adgang.

SEMrush

Denne ene side skal være bekendt. SEMrush er en meget komplet service. Ikke kun som en måde at se webstedsplaceringer på, men SEMRsuh giver også andre SEO-funktioner.

Læs også: Sådan lærer du SEO, skal begynderbloggere vide

For at kunne bruge dette værktøj skal du først registrere dig, så du nemt kan bruge det.

 

Det er nogle anbefalinger til SERP-brikker, som du kan prøve og bruge. Forhåbentlig er denne artikel nyttig, ja.

Hvis du vil vide mere om SERP’er og andre ins og outs i den digitale verden, skal du bare deltage i programmet fra Campus Digital!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *